31 iulie 2015

În luna iulie, echipa Asociației Obştești “Bătrânețe fără Tristețe” a continuat să lucreze la modernizarea portalului www.batrinete-fara-tristete.org, așa încât acesta să reprezinte o resursă online importantă pentru toți cei care vor să se informeze despre activitățile în care sunt implicate persoanele în etate, dar și alți beneficiari ai organizației.

Prin modernizarea acestui portal, ”Bătrânețe fără Tristețe” ține să promoveze intens atât activitățile organizației, cât și dialogul dintre generații prin intermediul tehnologiilor informaționale și să susțină inițiativele care pot îmbunătăți viața cetățenilor, reprezentanși ai păturilor social-vulnerabile.

Reamintim că în luna iunie, trei membri din echipa organizației au participat la un training de întreținere a unui site, susținut de specialiști IT, la Chișinău.

Astfel, aceștia au învățat instrumente de actualizare, menținere și administrare a paginii web a organizației și vor asigura .

Campania Bunica Online este desfășurată de Asociația Obştească “Bătrânețe fără Tristețe”, în parteneriat cu Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews în cadrul proiectului Consolidarea Independenței în Mediilede Comunicate, cu suportul financiar al Biroului pentru Democraţie, Drepturile Omului şi Muncă al Departamentului de Stat american.

Sursa – Bătrâneţe fără Tristețe